Events

This page provides a list of upcoming Council and community events in the Borough. Select the month and year to display the events.

Please be aware that we cannot accept responsibility for any errors, omissions or inconvenience caused. We would advise you to check the details with the organiser before attending any of the events published.

View the dates for the committee meetings

 

M T W Th F S Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Add an event

This months events

Starting on 1 April 2017 at 9.00AM for 1 hour
Saturday mornings 9-10 am at Matthew Arnold School
Starting on 1 April 2017 at 10.00AM for 4 hours
10am-2pm at the Resource Centre, Staines Park, Commercial Road, Staines-upon-Thames, TW18 2QW
Starting on 1 April 2017 at 7.30PM for 2 hours
A concert by 100-person community choir the New Egham Singers.
Starting on 2 April 2017 at 9.00AM for 45 minutes
A weekly free 2k timed run for juniors
Starting on 4 April 2017 at 9.00AM for 8 hours
Spelthorne Museum Tuesday 4 - Friday 14 April
Starting on 6 April 2017 at 10.30AM for 2 hours
Free event - 10.30am-12.30pm - Ashford Recreation Ground, Clockhouse Lane
Starting on 6 April 2017 at 8.00PM for 1 hour
'Lost buildings of Staines' by Nick Pollard
Starting on 9 April 2017 at 9.00AM for 45 minutes
A weekly free 2k timed run for juniors
Starting on 11 April 2017 at 6.30AM for 7 hours
Sunbury Antiques Market held at Kempton Park Racecourse offers free admission and free car parking to all buyers and attracts well over 700 inside and outside stall holders.
Starting on 11 April 2017 at 11.00AM for 2 hours
Tuesday 11 April - 11am and 2pm, suitable for children aged 8+
Starting on 12 April 2017 at 10.30AM for 2 hours
Free event - 10am-12.30pm - Orchard Meadow, Sunbury-on-Thames
Starting on 16 April 2017 at 9.00AM for 45 minutes
A weekly free 2k timed run for juniors
Starting on 20 April 2017 at 8.00PM for 150 minutes
The lifestory of Alan Turing, the father of computing
Starting on 21 April 2017 at 8.00PM for 150 minutes
The lifestory of Alan Turing, the father of computing
Starting on 22 April 2017 at 10.00AM for 3 hours
Saturday 22 April, 10am-1pm
Starting on 22 April 2017 at 8.00PM for 150 minutes
The lifestory of Alan Turing, the father of computing
Starting on 23 April 2017 at 9.00AM for 45 minutes
A weekly free 2k timed run for juniors
Starting on 25 April 2017 at 6.30AM for 7 hours
Sunbury Antiques Market held at Kempton Park Racecourse offers free admission and free car parking to all buyers and attracts well over 700 inside and outside stall holders.
Starting on 29 April 2017 at 10.15AM for 2 hours
Final Coffee Concert of the season! 10.15am for 11am at Riverside Arts Centre, 59 Thames Street, Sunbury-on-Thames, TW16 5QF
Starting on 30 April 2017 at 9.00AM for 45 minutes
A weekly free 2k timed run for juniors